Karabağlar’da Hıdırellez Coşkusu

featured
service

Karabağlar Belediyesi, Hıdırellez coşkusunu Uğur Sayınbatur Brass Ensemble konseriyle taçlandırdı. Yoğun katılımın yaşandığı etkinlikte, Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay da vatandaşlarla bir araya geldi.

Yeşilyurt Karafatma Parkı’nda düzenlenen “Hıdırellez Şenliği”nde, Karabağlarlılar Uğur Sayınbatur Brass Ensemble konseri eşliğinde doyasıya eğlendi. Başkan Kınay’ın da katıldığı etkinlik, coşkulu bir atmosferde geçti. Başkan Kınay, vatandaşlarla birlikte dans edip şarkılar söyleyerek gecenin keyfini çıkardı.

Karabağlar'da Hıdırellez Coşkusu 1

Başkan Kınay, konser öncesinde yaptığı konuşmada, Hıdırellez’in bolluk, bereket, huzur, barış ve kardeşliğin simgesi olduğunu vurgulayarak, bugün dilenen tüm dileklerin kabul olmasını; ülkenin bolluk, bereket ve umutla dolu günlerinin başlangıcı olmasını istediğini dile getirdi.

Uğur Sayınbatur Brass Ensemble’ın sahne performansı ise unutulmaz anlar yaşattı. Başkan Kınay ve vatandaşlar, birlikte dans edip halaylar çekerken, Hıdırellez ateşi de yakıldı. Gecenin sonunda Başkan Kınay ve Uğur Sayınbatur Brass Ensemble, sahnede birlikte İzmir Marşı’nı söyleyerek etkinliği noktaladı.

Karabağlar’da Hıdırellez Coşkusu