1. Haberler
  2. Yerel
  3. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Tomarza’ya Yeni Beton Parke Taşı Makinesi Kazandırdı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Tomarza’ya Yeni Beton Parke Taşı Makinesi Kazandırdı

featured
service

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Tomarza Kızılören şantiyesine kurulumunu tamamladığı 26 milyon 340 bin TL maliyetli tam otomatik, çok sıralı beton parke taşı makinesi ile günlük 1.900 metrekare kilitli beton parke taşı üretecek.

Büyükşehir Belediyesi’ne ait kilitli parke ve asfalt tesisleri, parke üretimine tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Tomarza Kızılören şantiyesine yeni bir beton parke taşı makinesi kazandırıldı.

Kayseri’de taşrayı imar etmek için gece gündüz çalışan Büyükşehir Belediyesi, Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatlarıyla Tomarza Kızılören şantiyesine tam otomatik çok sıralı beton parke taşı makinası aldı.

Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Tomarza Kızılören Şantiyesine yeni kurulan beton parke taşı makinesi ile mahalle yollarında kullanılmak üzere beton karışımı kilitli parke üretimi yapılacak.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından çift vardiyada ortalamada 1.900 metrekare kilitli beton parke taşı üretilecek.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, 26 milyon 340 bin TL maliyeti olan tam otomatik, çok sıralı beton parke taşı makinası ile kırsal mahallelerin yollarını çamur ve tozdan kurtarmaya tüm hızıyla devam edecek.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Tomarza’ya Yeni Beton Parke Taşı Makinesi Kazandırdı