Çankaya Belediyesi’nden vergi hatırlatması

featured
service

Çankaya Belediyesi, 2024 yılı emlak ve çevre temizlik vergisi ilk taksit ödemelerinin son gününün 31 Mayıs olduğunu hatırlattı.

Belediye yetkilileri, vergi mükelleflerini ödemelerini belirtilen tarihi kaçırmamaları konusunda uyardı. Ödemelerini geciktiren vatandaşların faizle karşılaşmaması için 31 Mayıs’a kadar vergilerini ödemeleri gerektiğini vurguladı. Çankaya Belediyesi, vatandaşlara banka ve belediyenin internet sayfasından online vezne yoluyla da ödeme imkanı sunuyor.

E-BELEDİYE VE BANKA YOLUYLA ÖDEME İMKANI

Çankayalı vergi mükellefleri, ödemelerini belediyenin internet sitesi (ebelediye.cankaya.bel.tr) üzerinden ya da Halkbank ve Vakıfbank şubelerinden yapabilecekler. Ayrıca, semtlerde bulunan tahsilat bürolarında ve Kızılay’da bulunan Çankaya Belediye Başkanlığı binasında da vergi ödemeleri kabul ediliyor. Vatandaşlar semtlerde bulunan tahsilat bürolarında hafta içi 08.00-16.00 saatleri arasında Kızılay’da bulunan Çankaya Belediye Başkanlığı binasında ise 08.00-17.00 saatleri arasında vergilerini yatırabiliyorlar.

Çankaya Belediyesine bağlı tahsilat şubelerinin adres ve telefonları ise şöyle:

Merkez: Çankaya Belediyesi Hizmet Binası Ziya Gökalp Cad. No: 11 Kızılay 458 89 00
Dikmen Tahsilat Bürosu: İlke Cad. No:1 Sokullu Çankaya Evi içi – 481 21 36
Yıldız Tahsilat Bürosu: Turan Güneş Bulvarı Tiflis Cad. No 38 – 441 66 54
Emek Tahsilat Bürosu: Emek Mah. 28. Cad. No:2 Semt Pazarı İçi – 215 76 99
Küçükesat: Bülbülderesi Caddesi Esat Çankaya Evi içi
Çayyolu Tahsilat Bürosu: Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2924. Cad. No:1

Çankaya Belediyesi’nden vergi hatırlatması

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.