Bodrum, Barış ve Eğlence Dolu Bir Pazar Gününe Hazırlanıyor

featured
service

Bodrum Belediyesi, bu Pazar günü (05.05.2024) kente enerji ve coşku dolu bir gün yaşatmak için hazırlıklarını tamamladı. 5 Mayıs Pazar günü, kentin üç ayrı noktasında gerçekleşecek etkinliklerle Bodrumluları unutulmaz bir gün bekliyor.

Bodrum’da Güler Duman Konseri

Geleneksel Bodrum Canlar Şenliği, bu yıl 10’uncu kez düzenleniyor. Bodrum Alevi Bektaşi Kültür Derneği, Kumköy Muhtarlığı ve Kum İrmene Kültür Derneği’nin iş birliğiyle gerçekleşecek olan şenlik, Saat 12.00’de başlayacak ve Türk Halk Müziği’nin sevilen ismi Güler Duman konser verecek. Ayrıca, birbirinden renkli performanslarla dolu bir sahne programı da katılımcıları bekliyor.

Hıdırellez Şenliğiyle Doğaya Merhaba

Doğanın uyanışını kutlayan Hıdırellez, Kumbahçe Mahallesi’nde coşkuyla karşılanacak. Saat 15.00’te başlayacak olan etkinlik, yarışmalar, atölye çalışmaları, DJ performansları, konserler ve daha birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak. Katılımcılar, doğanın uyanışını kutlarken eğlenceli vakit geçirecekler.

Bodrum MW Challenge Triatlon: Spor ve Heyecanın Buluşması

Aynı gün Bodrum’da düzenlenecek olan bir diğer etkinlik ise Bodrum MW Challenge Triatlon. Yüzme, bisiklet sürüşü ve koşunun ardı ardına yapıldığı bu yarışlar, saat 06.30’da başlayacak ve Double Tree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort’ten start alacak. Yarışlar, saat 15.00’te düzenlenecek olan ödül töreniyle sona erecek.

Trafik Düzenlemesi

5 Mayıs 2024 Pazar günü 06.00 – 10.30 saatleri arasında yapılacak olan “MW Bodrum Challenge Triatlonu” nedeniyle Torba Kavşağı ile Güvercinlik arası yollar tek şeride düşürülecek.

Bodrum, Barış ve Eğlence Dolu Bir Pazar Gününe Hazırlanıyor