1. Haberler
  2. Yerel
  3. Antalya Büyükşehir Belediyesi Halkçı Projelerle Vatandaşın Yanında

Antalya Büyükşehir Belediyesi Halkçı Projelerle Vatandaşın Yanında

featured
service

Antalya Büyükşehir Belediyesi, son beş yıldır Başkan Muhittin Böcek öncülüğünde başlattığı halkçı projelerle vatandaşların yanında olmaya ve mutfak bütçelerine katkı sunmaya devam ediyor. Halk Süt, Halk Mama, Halk Et, Halk Ekmek ve ANTSU gibi projelerle ihtiyaç sahibi ailelere ve tüm Antalyalılara destek olunuyor.

Halk Süt ve Halk Mama ile Çocuklara Destek

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Halk Süt ve Halk Mama projeleri ile ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını yalnız bırakmıyor. Nisan ayında 367 ihtiyaç sahibi ailenin 377 çocuğuna Halk Mama desteği verilirken, 2-5 yaş arası 7 bin 928 çocuğa Halk Süt dağıtıldı.

Halk Et ve Halk Ekmek ile Uygun Fiyatlı Gıdaya Erişim

Halk Et ve Halk Ekmek projeleri ile de vatandaşın mutfak masraflarına destek olunuyor. Kepez, Alanya, Manavgat ve Serik’teki Halk Et satış mağazalarında ve mobil tırda uygun fiyatlı et ve et ürünleri satılırken, Nisan ayında 13 bin 420 kişi bu imkandan faydalandı. Halk Ekmek büfelerinde ise ekmek 4.5 TL’den satılıyor ve Nisan ayında 618 bin 402 adet ekmek satıldı.

ANTSU ile Kaliteli Su Uygun Fiyata

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ANTSU markalı doğal kaynak suyu da yoğun ilgi görüyor. Piyasadaki 19 litrelik damacanaların 90-100 TL’ye satıldığı bir ortamda ANTSU 25 TL’den satılıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Halkçı Projelerle Vatandaşın Yanında
Yorum Yap