Yargı dizisi yeni sezon ne zaman? İşte Yargı dizisinin oyuncu kadrosu…

featured
service

Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı, yeni sezonuyla izleyicilerini heyecanlandırmaya devam ediyor. Diziye dair son gelişmeler, 2. fragmanın yayınlanmasıyla daha da merak uyandırdı. İşte dizinin yeni sezona dair detaylar!

Ceylin, Ilgaz’ın kendisine yaşattıklarından dolayı affetmiyor. Ilgaz ise kızından ve Ceylin’den ayrı kaldığı her an kahroluyor. Ilgaz, Ceylin’e kendisinden bu kadar çok mu nefret ettiğini soruyor. Ceylin ise Ilgaz’a ona karşı hiçbir şey hissetmediğini söylüyor. Fakat kader, Ilgaz ile Ceylin’in yollarını yeniden kesiştiriyor ve izleyiciler, Ceylin’in Ilgaz’ı affedip affetmeyeceğini merakla bekliyor.

Yargı dizisi oyuncuları

Yargı dizisi, Ay Yapım imzası taşıyor ve yapımcılığını Kerem Çatay üstleniyor. Ali Bilgin’in yönetmenliğini yaptığı dizinin senaryosunu Sema Ergenekon kaleme alıyor. Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Pınar Çağla Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Özlem Çakar Yalçınkaya, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş gibi usta oyuncuların yer aldığı dizi, bir cinayet vakası etrafında şekillenen çarpıcı bir hikayeyi ekrana taşıyor.

Yargı dizisi yeni bölüm ne zaman?

Yargı’nın yeni sezonu, 24 Eylül 2023 Pazar günü saat 20:00’da Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Dizi severler, Ceylin ve Ilgaz’ın karmaşık ilişkisinin nasıl bir gelişme göstereceğini ve cinayet vakasının sırlarının nereye sürükleneceğini öğrenmek için ekrana kilitlenmeye hazır olsunlar!

Yargı dizisi yeni sezon ne zaman? İşte Yargı dizisinin oyuncu kadrosu…