Aile dizisi ne zaman başlayacak, 2. sezon ne zaman yayınlanacak?

featured
service

Türk televizyonlarının sevilen aile draması “Aile,” izleyicileri büyüleyen hikayesi ve üstün oyunculuk performanslarıyla geri dönüyor. Kıvanç Tatlıtuğ’un Aslan karakterine ve Serenay Sarıkaya’nın Devin karakterine hayat verdiği bu dizinin yeni sezonu 14. bölüm ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Aile dizisinin konusu

“Aile,” Soykanlar ailesinin zenginliklerini ve aile içi dinamiklerini ele alırken, başroldeki Aslan’ın, aynı yerden yaralı bir psikolog olan Devin ile tanışmasıyla başlayan olayları konu alıyor. Bu tanışma, aile içindeki dengeyi sarsarken, “aile” kavramının en tartışmalı yönlerini ve ilişkilerin karmaşıklığını inceliyor.

Aile dizisinin oyuncuları

Dizinin senaryosu Hakan Bonomo tarafından yazılırken, yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız oturuyor. Başrollerde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın yer aldığı dizi, aşk ve aile kavramını derinlemesine ele alıyor. Tatlıtuğ ve Sarıkaya ikilisine, usta oyuncular Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Mert Denizmen, Ecem Simge Yurdatapan, Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer gibi deneyimli isimler eşlik ediyor.

Dizinin ilk sezonunun ardından büyük bir merakla beklenen 2. sezon, yeni bölümleriyle ve daha fazla sürprizle 3 Ekim’de saat 20:00’da Show TV ekranlarında tekrar izleyici karşısına çıkacak.

Aile dizisi ne zaman başlayacak, 2. sezon ne zaman yayınlanacak?