Pursaklar’da Hıdırellez Coşkusu

featured
service

Pursaklar Belediyesi’ne bağlı Hanım Evlerindeki kursiyerler; baharın, bereketin ve tabiatın dirilişini müjdeleyen Hıdırellez Bayramını kutladı.

Kursiyerlerin bilgi ve becerilerini geliştirmelerine ve ev ekonomilerine katkı sağlamalarına yönelik faaliyetler yürütüldüğü Pursaklar Belediyesi’ne bağlı Hüma Sultan Hanım Evi’nde bir araya gelen kadın kursiyerler, baharın gelişini kutladı.

Hüma Sultan Hanım Evindeki kursiyerler Hıdırellez kutlamalarında, halk oyunları ve çeşitli müzikler eşliğinde günün tadını doyasıya çıkararak gönüllerince eğlenme fırsatı buldu.

‘‘Hıdırellez; bolluk, bereket ve insanları bir araya getiren özel günlerden bir tanesidir’’

Pursaklar halkının Hıdırellez Bayramı’nı tebrik eden ülkeye bolluk ve bereket getirmesini temenni eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Yeni hobiler ve yeni meslekler öğrenmek için Hanım Evlerimize gelen kursiyerlerimiz, baharın müjdecisi olan Hıdırellez Bayramını büyük bir coşku ile kutladı. Hıdırellez; bolluk, bereket ve insanları bir araya getiren özel günlerden bir tanesidir. Doğanın bayramı Hıdırellez; dertlere derman, hastalıklara şifa, hanelere bolluk ve bereket olsun inşallah’’ dedi.

Pursaklar’da Hıdırellez Coşkusu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.