‘Cimri’ Pursaklar’da Tiyatro Tutkunlarıyla Buluştu

featured
service

Ankara’nın en büyük sahnesi olma özelliğini taşıyan Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi, Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerle sosyal ve kültürel hayata renk katmaya devam ediyor. Son olarak sahnelediği “Cimri” tiyatro oyunu, sanatseverlerin büyük ilgisiyle karşılaştı.

679 sandalyesiyle Ankara’nın en büyük sahnesi olma özelliğine sahip olan Pursaklar Sahnesi, her tiyatro gösterisinde tıka basa doluyor. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, sahnelenen her oyunun büyük ilgi görmesinin doğru bir işe imza attıklarını kanıtladığını belirtti. Çetin, “Pursaklar’ın sanatın merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ettiğini” vurguladı.

'Cimri' Pursaklar'da Tiyatro Tutkunlarıyla Buluştu 1

Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi’nde sahnelenen “Cimri” tiyatro gösterisi, Paris’in burjuva kesiminin para tutkusunun komedisi olarak biliniyor. Para tutkusunun insanı içine düştüğü çelişkileri, gülünç ve zavallı durumlarla işleyen oyun, salonu dolduran sanatseverler tarafından büyük bir keyifle izlendi.

‘Cimri’ Pursaklar’da Tiyatro Tutkunlarıyla Buluştu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.