Ankara Büyükşehir Zabıtası Kentin Her Noktasında Görev Başında

featured
service

Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, kentin çeşitli noktalarında titiz denetimlerine devam ediyor. Halkın huzurunu, güvenliğini ve sağlığını korumak amacıyla, 7 gün 24 saat görevlerini sürdüren ekipler, zincir marketlerden hafriyat kamyonlarına, restoranlardan şehir içi ulaşımı sağlayan minibüslere kadar geniş bir yelpazede denetimler gerçekleştiriyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, kentin düzenini, halkın huzurunu, güvenliğini ve sağlığını korumak amacıyla denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Ankara Büyükşehir Zabıtası Kentin Her Noktasında Görev Başında 1

Gıda sektöründe yapılan denetimlerde, kafe, pastane, lokanta, kasap, balıkçı, manav ve restoranlarda teftiş defteri, izin belgesi, vergi levhası, yangın söndürme cihazı ve hijyen kurallarına uygunluk kontrol ediliyor.

Tüketici Hakları Amirliği tarafından gerçekleştirilen zincir market denetimlerinde, ürünlerin etiketleri ile kasa fiyatları karşılaştırılarak, vatandaşların bilinçli alışveriş yapmaları konusunda uyarılar yapılıyor.

Ulaşım Trafik Merkez Amirliği ekipleri, şehir içi ulaşımda rahat ve konforlu seyahat imkanı sağlamak için minibüslere yönelik yoğun bir denetim gerçekleştiriyor.

AŞTİ’de yapılan denetimlerde ise otobüs firmaları, kafe, büfe ve restoranlarda peronlardaki otobüslerin bagajları ve yolcu listeleri inceleniyor.

Mezarlık Karakolu Amirliği tarafından mezarlıkların girişindeki çiçekçi ve mermercilere yönelik denetimler yapılırken, Çevre Denetim Merkezi Amirliği ekipleri de beton mikserlerinde bulunması gereken ekolojik kapaklar ile hafriyat kamyonlarını kontrol ediyor.

Çevresel Gürültü Amirliği ekipleri ise kentteki gürültü kirliliğini denetleyerek, farklı eğlence mekanlarında ses ölçümleri gerçekleştiriyor.

Ankara Büyükşehir Zabıtası Kentin Her Noktasında Görev Başında

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.