ABB, Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’na Ev Sahipliği Yaptı

featured
service

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’nın heyecan dolu ikinci ayağına ev sahipliği yaptı. Balâ ilçesinin Beynam Mahallesi’nde düzenlenen yarış, 4-5 Mayıs tarihlerinde gerçekleşti. Özel olarak hazırlanan parkur, 126 sporcunun mücadelesine sahne oldu.

Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun düzenlediği ve Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin ana sponsorluğunu üstlendiği organizasyona Türkiye’nin dört bir yanından 126 sporcu katıldı. EnduroGP, E1, E2, E3, E1B, E2B, E3B, EC, kadınlar, gençler, ATV1, ATV2 ve veteran sınıflarında yapılan yarışlar büyük ilgi gördü.

ABB, Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'na Ev Sahipliği Yaptı 1

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle Beynam 312 Motor Sporları Merkezi’nde gerçekleşen organizasyonda, 108 enduro motosikleti ve 18 ATV aracıyla 6’sı kadın toplam 126 sporcu, zorlu engelleri aşarak dereceye girmek için mücadele etti.

Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar, yarışmaya destek veren Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini dile getirdi. Uçar, “Türkiye Motosiklet Federasyonu olarak ‘Türkiye Enduro ve Atv Şampiyonası’nın ikinci etabını gerçekleştiriyoruz. Ankara Büyükşehir Belediyesinin çok büyük desteği, ilgisi ve himayesinde gerçekleştirdiğimiz bu yarışa 30 civarında ilden sporcumuz katıldı. Toplamda 126 sporcumuz var ve 6’sı kadın yarışçımız. Baba-kız, baba-oğul ve eşleriyle birlikte yarışan sporcularımız var. Halkın büyük ilgi gösterdiği ve seyir zevki olan bir spor branşı. Yaklaşık 20-25 gün süren hazırlık sonrasında bu yarışı düzenledik. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın spora ve sporcuya verdiği desteği de biliyoruz” diye konuştu.

ABB, Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'na Ev Sahipliği Yaptı 2
ABB, Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’na Ev Sahipliği Yaptı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.