90 iç saha maçında kendi evinde mağlup olmayan takım hangisidir?

featured
service

1959’dan günümüze kadar ki süper lig tarihinde 90 iç saha maçında kendi evinde mağlup olmayarak “kendi evinde en uzun süre yenilmeyen takım” ünvanını elinde bulunduran takım hangisidir? sorusu Kim Milyoner Olmak İster? adlı yarışma programında soruldu.

Şıklar arasında ise,

A) Trabzonspor

B) Fenerbahçe

C) Galatasaray

D) Beşiktaş yer aldı.

Türk futbolunun köklü kulüplerinden Trabzonspor, tarihinde birçok zafer ve unutulmaz anlara imza atmıştır. Ancak, kulübün en büyük başarılarından biri, Türkiye Birinci Futbol Ligi’nde evinde uzun süre yenilmeme serisidir. 1975-76 sezonunun 9. haftasından 1981-82 sezonunun 16. haftasına kadar devam eden bu olağanüstü serüven, futbol tarihinde unutulmaz bir yer edinmiştir.

Trabzonspor’un bu efsanevi yenilmezlik serisi, kulübün güçlü kadrosuyla, tutkulu taraftarlarıyla ve rakiplerine karşı gösterdiği istikrarlı performansıyla mümkün oldu. Her maçta sahaya galibiyet için çıkan Trabzonspor, rakiplerine korku salan bir güce dönüştü.

90 iç saha maçında kendi evinde mağlup olmayan takım hangisidir?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.