Yıldırım Mahallesi muhtarı Serkan Yılmaz’dan veda açıklaması

featured
service

Yıldırım Mahallesi Muhtarı Serkan Yılmaz bir açıklama yaparak yeniden aday olmayacağını duyurdu.

Üç dönemdir Yıldırım Mahallesi muhtarlığı görevini sürdüren Serkan Yılmaz, 15 yıllık hizmet süresi boyunca mahalledeki tüm seçmenlerin sorunlarına duyarlılık gösterdiğini ve herkese eşit hizmet sunma çabasında olduğunu ifade etti.

Yılmaz, 2024 Mart ayındaki yerel seçimlere aday olmayacağını ve bu kararı kendi isteğiyle aldığını vurguladı. Aynı zamanda, kendisine verilen destekler için mahalle halkına teşekkür etti ve helallik diledi.

Aday olacak kişilere de başarılar dileyen Yılmaz, “Değerli Yıldırım Mahallesi Sakinleri,
Siz saygıdeğer seçmenlerin teveccühü ile üç dönemdir Muhtarlık görevini yürütmekteyim. Yaklaşık 15 yıllık süre boyunca, Akyurt’un en büyük mahallesinin muhtarı olarak, ayrım gözetmeksizin tüm seçmenlerin sorunlarıyla ilgilenmek ve mahallemize hizmet etmek için elimden geldiğince gayret sarf ettim.
Bilindiği üzere 2024 Mart ayında yerel seçimler yapılacak olup, sizlerin desteği ile bugüne kadar yürüttüğüm bu onurlu görevi kendi isteğimle bırakmak niyetiyle seçimlerde muhtarlık için aday olmayacağım. Vermiş olduğunuz desteklerden dolayı tüm mahalle halkına teşekkür eder sizlerden helallik dilerim. Seçimlerde aday olacak arkadaşlara da başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Yıldırım Mahallesi muhtarı Serkan Yılmaz’dan veda açıklaması