Manisa Büyükşehir, Pınar Karşıyaka maçı hazırlıklarına başladı

featured
service

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü basketbol takımı, heyecan dolu bir döneme hazırlanıyor. Başantrenör Hakan Demir önderliğindeki ekip, Pınar Karşıyaka ile oynayacakları kritik maçın hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor.

Demir, antrenman sonrasında yaptığı açıklamada, takımının ligdeki performansından memnuniyetini dile getirerek, “Her şeyden önce ligin bitmesine bir hafta kala 6’ncılığı garantileyerek play-off’a girmiş olmamız, hem kulübümüz, hem takımımız, hem de şehir adına çok önemli bir başarı” ifadelerini kullandı.

Manisa Büyükşehir, Pınar Karşıyaka maçı hazırlıklarına başladı 1

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü basketbol takımı, 4 Mayıs Cumartesi günü saat 15.30’da Pınar Karşıyaka ile Muradiye Spor Salonu’nda mücadele edecek.

Manisa BBSK Başantrenörü Hakan Demir, yakalanan başarıda herkesin emeği olduğunu ifade ederek, “Her şeyden önce ligin bitmesine bir hafta kala 6’ncılığı garantileyerek play-off’a girmiş olmamız, hem kulübümüz, hem takımımız, hem de şehir adına çok önemli bir başarı. Bu şekilde Şampiyonlar Ligi’ni garantilemek ayrıca büyük bir başarı ki bunu Süper Lig’de ikinci yılında olan bir takımın, bir kulübün başarması daha önce herhalde eşi benzeri görülmemiş bir durum. Dolayısıyla bunda herkesin emeği var. Taraftarları, kulübü, yönetimleri, burada çalışan herkesin emeği var. Dolayısıyla herkesi tebrik ediyorum” dedi.

Manisa Büyükşehir, Pınar Karşıyaka maçı hazırlıklarına başladı