İzmir Yörükleri Başkan Tugay’ı Ziyaret Etti, Emiralem Çilek Festivali’ne Davet Etti

featured
service

Ege Bölgesi İzmir Yörük Türkmen Federasyonu Başkanı Ramazan Dumanlı ve federasyona bağlı derneklerin başkanları ile üyeleri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ı geleneksel kıyafetleri ile ziyaret etti.

Ziyarette Yörükler, Başkan Tugay’a dağdan özel olarak topladıkları kekikler ile kiraz ve çilek hediye etti. Tugay’ı sevdiklerini dile getiren Yörükler, üzerinde “Dr. Cemil Tugay” yazılı poşuyu da hediye etti. Tugay, “Ziyaretinizden dolayı çok mutlu oldum. Sizleri seviyorum. Size saygım sonsuz” dedi.

İzmir Yörükleri Başkan Tugay'ı Ziyaret Etti, Emiralem Çilek Festivali'ne Davet Etti 1

Federasyon üyeleri, 11-12 Mayıs tarihleri arasında yapılacak Menemen Emiralem Çilek Festivali’nde Başkan Cemil Tugay’ı görmekten mutlu olacaklarını söyledi. Festivalin ev sahibi Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan’ı da ziyaret etmeyi planladığını belirten Tugay, “Biz farklı partideniz ancak hepimiz halkımıza hizmet ediyoruz. Hangi partiden olursak olalım, hepimiz birlikte çalışacağız. Güzel işler yapacağız. Anıtkabir ziyaretinde bize katılması beni mutlu etti. Sağ olsun. Olması gereken bu. Bizim de yapmamız gereken hep beraber çalışmak. Seçim bitti, hizmet süresince hep birlikte çaba göstermeliyiz” diye konuştu.

İzmir Yörükleri Başkan Tugay’ı Ziyaret Etti, Emiralem Çilek Festivali’ne Davet Etti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.