1. Haberler
  2. Yerel
  3. İmrahor Mesire alanı yaz dönemine hazırlanıyor

İmrahor Mesire alanı yaz dönemine hazırlanıyor

featured
service

Arnavutköy Belediyesi, yaz mevsimi öncesinde vatandaşların keyifli vakit geçirmeleri için İmrahor Mesire Alanı’nda hummalı bir çalışma yürüttü. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, 60 kişilik bir ekiple mesire alanında temizlik ve bakım çalışması gerçekleştirdi.

Yabani otların temizlenmesi, düzensiz büyüyen ağaçların budanması ve genel bir düzenleme çalışmasıyla mesire alanı yepyeni bir görünüme kavuştu. Yapılan çalışmalarla, İmrahor Mesire Alanı, yaz aylarında vatandaşların daha konforlu ve keyifli vakit geçirebilecekleri bir hale getirildi.

İmrahor Mesire Alanı’nda gerçekleştirilen temizlik ve bakım çalışmalarına 60 kişilik bir ekip yer aldı. Ekipler, vatandaşların daha konforlu bir ortamda vakit geçirmesi için sahanın her noktasında titiz bir çalışma yürüttü. Yabani otların temizlenmesi ve düzensiz büyüyen ağaçların budanmasıyla mesire alanı, daha temiz ve düzenli bir görünüme kavuştu.

Arnavutköy Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu, yapılan temizlik ve bakım çalışmalarının ilçe sakinlerinin huzur ve mutluluğunu artırmaya yönelik olduğunu belirterek, mesire alanları ve parkların düzenli olarak temizlenmesinin vatandaşların yaşam kalitesini yükselttiğini vurguladı. Vatandaşlar da yapılan çalışmalardan memnuniyetlerini dile getirerek, Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu’na çevre düzenlemesi ve bakım faaliyetleri için teşekkür etti.

İmrahor Mesire alanı yaz dönemine hazırlanıyor