Başkan Büyükakın’dan Kocaeli halkına ziyaret

featured
service

Başkan Büyükakın, 2022 yılına Çayırova, Darıca, Gebze, Dilovası ve İzmit’te gerçekleştirdiği ziyaretlerle girdi, vatandaşların ve Büyükşehir çalışanlarının yeni yılını tebrik etti

KOCAELİ (İGFA)- Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, 2022 yılına Çayırova, Darıca, Gebze, Dilovası ve İzmit’te gerçekleştirdiği ziyaretlerle girdi. Vatandaşlarla ve Büyükşehir Belediyesi’nin çalışanlarıyla yeni yıla adım atan Başkan Büyükakın, ilk olarak Çayırvova’da Bilor Aybirdi (80) ve eşi Cemil Aybirdi’yi (92) ziyaret etti. Aybirdi çiftine hayırlı ve sağlıklı ömürler dileyen Başkan Büyükakın, ‘’Her daim sizlerin yanınızdayız’’ ifadelerini sarf etti. Daha sonra Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yeni doğmuş bebeklerin ailelerini tebrik eden Başkan Büyükakın, burada da sağlık çalışanlara mutlu bir sene geçirmelerini diledi.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın da yer aldığı birlikteliklere AK Parti İlçe Başkanları Servet Günay ile Ufuk Acay’ın da yer aldığı ziyaretler Gebze’de ikamet eden görme engelli Mükerrem Aydın ile devam etti.

 

Başkan Büyükakın’dan Kocaeli halkına ziyaret