Nevşehir Belediye Meclisi, İmar Plan Tadilatlarını Görüşerek Karara Vardı

featured
service

Nevşehir Belediye Meclisi, Mayıs ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Meclis Başkan Vekili Hasan Hüseyin Berber’in liderliğinde yapılan toplantıda, Belediye Kanunu’nun 5393 sayılı 20. Maddesi gereği gündem maddeleri görüşüldü ve karara bağlandı.

Toplantıya meclis üyeleriyle birlikte Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Yüzer ve Ahmet Çöler de katıldı. Toplantı, boş kadro değişiklik cetvelinin ele alınmasıyla başladı. Daha sonra, Çiftçi Malları Koruma Murakebe Heyeti ve Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Üyeleri için seçim yapıldı.

Plan ve Bütçe Komisyon Raporu, Gelir Tarife Değişikliği, İmar Plan Tadilatları, Destek Hizmetleri Müdürlüğü Görev ve Çalışma Esasları Yönetmeliği ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü Görev ve Çalışma Esasları Yönetmeliği görüşüldü. Ayrıca, Nevşehir Belediyesi’nin 2023 Yılı Faaliyet Raporu da toplantıda oylanarak karara bağlandı.

Toplantıda alınan kararlar, şehrin ilerleyişine katkı sağlamak amacıyla titizlikle değerlendirildi ve oybirliği ile kabul edildi.

Nevşehir Belediye Meclisi, İmar Plan Tadilatlarını Görüşerek Karara Vardı