maNga 20. Yıl Turnesi Konserleri ne zaman?

featured
service

Türk alternatif rock müziğinin öncü gruplarından maNga, profesyonel kariyerinin 20. yılına özel olarak hazırladığı konser serisiyle müzikseverleri coşturmaya devam ediyor. İstanbul’daki ilk konserlerini 3 Mayıs’ta KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleştiren grup, kötü hava şartlarına rağmen binlerce hayranını ağırladı.

Sağanak yağmura aldırmadan alanda kalan hayranlarını memnun etmek için özel bir set listi ve sahne şovları hazırlayan maNga, işitsel ve görsel bir şölen sunarak seyircilerine unutulmaz anlar yaşattı. Kutlamalar kapsamında özel olarak hazırlanan maNga merchandise ürünleri de ilk kez sergilendi.

maNga’nın konseri, sadece kendi şarkılarıyla sınırlı kalmadı. Sahnedeki performanslarıyla efsanevi grup Linkin Park’ın ‘In the End’ şarkısını seslendiren grup, 2017 yılında hayatını kaybeden Linkin Park solisti Chester Bennington’ı da anmayı ihmal etmedi. İzleyicilerden birini sahneye davet edip birlikte şarkı söyleyen maNga, dinleyicilerle bütünleşmeyi sürdürdü.

maNga 20. yıl Turnesi Konserleri ne zaman?

maNga, ‘20. Yıl Turnesi’ kapsamında sevenleriyle buluşmaya devam edecek. 10 Mayıs’ta Çanakkale Müzik Festivali’nde;12 Mayıs Denizli Milyonfest’te; 16 Mayıs’ta Adana Milyonfest’te; 17 Mayıs’ta Sakarya Müzik Festivali’nde; 21 Mayıs’ta Mersin Üniversitesi’nde; 24 Mayıs’ta Kapadokya Milyonfest’te; 25 Mayıs’ta Kayseri Erciyes Kültür Merkezi’nde; 26 Mayıs’ta Konya Müzik Festivali’nde; 31 Mayıs’ta Ankara Cer Modern’de; 1 Haziran’da Kandıra Wolfest Patagonya’da; 6 Haziran’da Samsun Milyonfest’te ve7 Haziran’da Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’ndaki konserler ile bu yaz manga tüm Türkiye’deki hayranlarına ulaşacak.

maNga 20. Yıl Turnesi Konserleri ne zaman?