1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. KAPYAD, Kuruluşunun 1. Yılını Ürgüp Perissia Hotel’deki Gala Gecesi ile Kutluyor

KAPYAD, Kuruluşunun 1. Yılını Ürgüp Perissia Hotel’deki Gala Gecesi ile Kutluyor

featured
service

Kapadokya Alanı Turizm Yatırımcıları Derneği (KAPYAD), kuruluşunun birinci yılını 31 Mayıs gecesi Ürgüp Perissia Hotel’de düzenlenecek özel bir Gala Gecesi ile kutluyor. Gala kapsamında gerçekleşecek olan ‘İz Bırakanlar Ödül Töreni’ ile bugüne kadar Kapadokya’da unutulmaz izler bırakan isimlere ödülleri takdim edilecek.

2023 yılı başında, Kapadokya’nın sivil toplum anlamındaki önemli bir eksikliğini gidermek amacıyla kurulan KAPYAD, deneyimli turizmci ve yatırımcı Ömer Tosun başkanlığında faaliyetlerini sürdürüyor. Derneğin üyeleri arasında Kapadokya’nın temel turizm unsurları olan oteller, balon firmaları, restoranlar, halı mağazaları, çanak atölyeleri ve bağcılık firmalarının lider yatırımcıları bulunuyor. Bu özel gecede, Turizm Bakanlığı ile Nevşehir ve çevre illerin protokolü, turizm ve iş dünyasından pek çok saygın isim bir araya gelecek.

KAPYAD Başkanı Ömer Tosun, geceyle ilgili yaptığı açıklamada, “KAPYAD olarak, Kapadokya markasının ulusal ve uluslararası alanda güçlendirilmesi, rekabet gücünün artırılması konusunda stratejilerimizi ve çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu sene ilk yılımızı kutlayacağız ve bundan büyük mutluluk duyuyoruz. Davette ayrıca ‘İz Bırakanlar Ödül Töreni’ ile bölgemizin kalkınmasına büyük emekleri geçmiş, bölge için ilkleri hayata geçirmiş isimleri ödüllendireceğiz” dedi.

Gecede misafirlere özel bir içerik sunulacak. Aslen Kapadokyalı olan Rum sanatçı Vasilis Kasouras, Türkiye-Yunanistan Nüfus Mübadesinin 100. yılı olması sebebiyle, mübadele öncesi Kapadokya şarkılarını derlediği ‘Karamanlidika Songs from Cappadocia’ albümünden eserler seslendirecek. Tosun, bu özel davetle ilgili olarak, “Bu sene Türkiye-Yunanistan Nüfus Mübadelesinin 100. yılı. Bu yıldönümüne de dikkat çekmek istedik ve aslen Kapadokyalı sevilen Rum sanatçı Vasilis Kasouras’ı davet ettik. Kapadokya için değer yaratanları ödüllendirmeye ve KAPYAD olarak bölgemiz ve ülkemiz için yatırımlarımızı sürdürmeye ve çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

KAPYAD, Kuruluşunun 1. Yılını Ürgüp Perissia Hotel’deki Gala Gecesi ile Kutluyor