1. Haberler
  2. ANKARA
  3. Ankara’da Eğitimde Fırsat Eşitliği: Yeni Kütüphaneler ve Ders Çalışma İstasyonları

Ankara’da Eğitimde Fırsat Eşitliği: Yeni Kütüphaneler ve Ders Çalışma İstasyonları

featured
service

Ankara Büyükşehir Belediyesi, eğitimde fırsat eşitliği sağlama çalışmaları kapsamında Başkentli öğrencilere yönelik ders çalışma istasyonları ve kütüphane hizmetlerini artırıyor. Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya üzerinden üniversiteli gençlere seslenerek, “Finallerden sonra güzel etkinliklerde buluşmak üzere hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Eğitimde Fırsat Eşitliği İlkesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, eğitimde fırsat eşitliği ilkesine bağlı kalarak, öğrencilerin bilgiye kolayca erişimini sağlamak amacıyla kütüphane ve ders çalışma salonlarının sayısını her geçen gün artırıyor. Öğrenci dostu uygulamalarla dikkat çeken belediye, şehrin çeşitli noktalarında ücretsiz ders çalışma istasyonları ve kütüphanelerle hizmet veriyor.

Başkan Yavaş: Güzel etkinliklerde buluşmak üzere

Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, üniversite öğrencilerine seslenerek şu ifadeleri kullandı: “Sevgili gençler, final zamanı geldi çattı… Kentimize kazandırdığımız ders çalışma istasyonları sınavlarınıza konforlu bir şekilde hazırlanmanız için sizi bekliyor. Finallerden sonra güzel etkinliklerde buluşmak üzere hepinize başarılar diliyorum.”

7 Farklı Noktada Ders Çalışma İstasyonu

Başkentli öğrencilerin rahatça yararlanabileceği 7 noktada bulunan çalışma istasyonları ve kütüphaneler şu şekilde:

Yazı Sona Erdi!

Yüklenemedi, lütfen tekrar deneyiniz.

Ankara’da Eğitimde Fırsat Eşitliği: Yeni Kütüphaneler ve Ders Çalışma İstasyonları