AK Partili Başkanların açıklamalarına tepki: Biliyorlar ki yolcular

featured
service

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan’ın ‘‘Gelin sosyal belediyecilik neymiş, çözüm nasıl bulunurmuş gösterelim” çağrısı sonrasında AK Partili belediye başkanlarından peşi sıra açıklamalar geldi. Belediye Başkanları sosyal medya hesaplarından ABB’den sosyal yardım alan ailelerin listelerini isteyeceklerini belirterek ‘sosyal yardımları biz yapacağız’ açıklamasında bulundu.

AK Partili Belediye Başkanlarının bu açıklamalarına tepki gösteren İYİ Parti Akyurt İlçe Başkanı Selami Ünür, “Sorgulanmayan hayat yaşamaya değer değildir. Aklınızla alay edilmesine izin vermeyin. Biliyorlar ki gidiyorlar, biliyorlar ki yolcular” dedi.

Birkaç gündür Ankara’nın gündemini meşgul eden ‘Su indirimi’ kararı sonrasında AK Partili Belediyelerin ‘Yardımları biz yapacağız’ açıklamalarına tepki gösteren Ünür, en çok tüketilen ürünleri listeleyerek bu ürünler içinde belediye başkanlarının ilgililere seslenmesini istedi.

Ünür, “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığımızın AKP’li Meclis Üyelerinin önerisi ile su fiyatlarında yüzde 50 indirim yapılması kararı sonrası ABB’nin “yürütmenin durdurulması ve kararın iptali” talebi sonuçlanıncaya kadar bir dizi tasarruf tedbirini uygulamaya koyacağını açıklaması üzerine AKP Ankara İl Başkanı’nın AKP’li belediyelere “Gelin sosyal belediyecilik neymiş, çözüm nasıl bulunurmuş gösterelim” çağrısı sonrası Belediye Başkanları aynı ağızdan açıklamalar yapmaya başladılar” diye konuştu.

“AKLINIZLA ALAY EDİLMESİNE İZİN VERMEYİN”
Ünür, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Bizde İYİ Parti Akyurt İlçe Başkanlığı olarak ve Türkiye Cumhuriyeti’nin bir vatandaş duyarlılığı ile soruyor, Belediye Başkanlarından aynı özeni bekliyor ve aşağıdaki soruları da ilgililere iletmelerini ve gereğini yapmalarını talep ediyoruz.
Son bir yılda;
1- 7 TL’den 28 TL’na çıkan motorinde de % 50 oranında indirim yapılması,
2- 30 TL’den 180 TL’na çıkan sıvıyağ fiyatında da % 50 indirim yapılması,
3- 30 TL’den 120 TL’na çıkan kristal şeker fiyatında da % 50 indirim yapılması,
4-.Yaklaşan kış şartları da göz önünde bulundurularak ve çok ivedi olarak doğalgazın şu anki satış fiyatının derhal % 50 oranında indiriminin gerçekleştirilmesi,
5- Beş Kg’ı 30 TL. olan unun şu anki fiyatı 105 TL. Haydi buyrun % 50 indirim yapın.
6- 2 TL’den satılırken şu an 4 TL’na satılan ekmek fiyatında da % 50 indirim yapılmalı,
7- 7 TL’den satılan 19 litrelik damacana su şu an 30 TL’na satılmaktadır… Yapın bakalım % 50 indirim…

O kadar çok şey yazılabilir ki. Ama yazmaya gerek yok. Saygıdeğer yüce Türk Milleti, sizde sorun ve sorgulayın lütfen. Zira; sorgulanmayan hayat yaşamaya değer değildir. Aklınızla alay edilmesine izin vermeyin. Biliyorlar ki gidiyorlar, biliyorlar ki yolcular. Biliyorlar ki biz susarsak yada sustururlarsa her şey diledikleri gibi olacak. Ama bilmiyorlar ki yalandan, iftiradan ve kibirden uzak olanı ve kendisine hizmetkarlık yapanı Yüce Türk Milleti başının tacı yapar. Son örneğini 31 Mart 2019 yılında gösterdiği gibi”

AK Partili Başkanların açıklamalarına tepki: Biliyorlar ki yolcular

Yorumlar kapalı.