1. Haberler
  2. Çankaya
  3. Gülsün Bor son yolculuğuna uğurlandı

Gülsün Bor son yolculuğuna uğurlandı

featured
service

Çankaya Belediyesinde 2014-2024 yılları arasında başkan yardımcılığı görevinde bulunan Kiraz Gülsün Bor, vefat etti. 50 yaşında hayatını kaybeden Bor, Karşıyaka Mezarlığı’nda düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Törene, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, eski CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin, eski Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Murat Karayalçın, CHP Parti Meclisi Üyeleri, CHP Milletvekilleri, Ankara İl Başkanı, İl ve ilçe yöneticileri, eski Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Çankayalı muhtarlar, partililer ve Çankaya Belediyesi bürokratları ile çalışanları katıldı.

Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazının ardından Gülsün Bor, ailesi, yakınları ve sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

Gülsün Bor son yolculuğuna uğurlandı 1

Kiraz Gülsün Bor Kimdir?

1974 yılında Ankara’da doğan Gülsün Bor, TED Ankara Koleji’nde ortaokul, Ankara Atatürk Anadolu Lisesi’nde lise eğitimini tamamladı. 1996 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye Bölümü’nden mezun oldu.

Bor, Dünya Bankası’nda kısa dönemli danışman olarak çalıştıktan sonra 2003 yılında Hazine Müsteşarlığı’nda görev almaya başladı. 2010 yılında Türkiye’nin Washington Büyükelçiliği’nde ekonomi müşaviri olarak atandı ve üç yıl süreyle görev yaptı.

2013 yılında Hazine Müsteşarlığı’na dönen Bor, Uluslararası Para Fonu için uzaktan danışman olarak çalıştı ve Moğolistan Maliye Bakanlığı’nın Nakit Yönetiminin Geliştirilmesi projesini tamamladı.

2014 yılında Çankaya Belediyesi’nde başkan yardımcısı olarak göreve başlayan Bor, 10 yıl boyunca bu görevde bulundu. 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri’nde Çankaya Belediye Başkan Aday Adayı olan Bor, bir erkek çocuk annesiydi.

Gülsün Bor son yolculuğuna uğurlandı