1. Haberler
  2. Çankaya
  3. Çankayalı Miniklerin Büyülü Gecesi

Çankayalı Miniklerin Büyülü Gecesi

featured
service

Çankaya Belediyesi’nin çocuk birimlerinin düzenlediği yılsonu etkinliği olan “İlk Sahnem” bale gösterisi ve müzik dinletisi, Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Belediyenin eğitim gören minikleri tarafından sergilenen renkli gösteriye aileler büyük ilgi gösterdi.

Çankaya Belediyesi, 2023-2024 eğitim öğretim yılının sonuna yaklaşırken, merkezlerinde eğitim gören öğrencilerin hazırladığı yılsonu gösterisini düzenledi. “İlk Sahnem” etkinliği, Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleşti ve Çankaya Belediyesi başkan yardımcıları ile meclis üyeleri de miniklerin yanında yer aldı. Sokullu ve Bayraktar Gelişimsel Oyunevi, Çayyolu ve Kırkkonaklar Çocuk Atölyesi ve 23 Nisan Çocuk Evi öğrencileri tarafından hazırlanan bale gösterisi ve müzik dinletisine çocukların aileleri de büyük ilgi gösterdi.

Çocukların müzik ve dans dolu performanslarıyla renklenen etkinlik, Çello Orkestrası’nın açılışıyla başladı. Bayraktar ve Sokullu Gelişimsel Oyunevlerinin 4 ve 5 yaş grubu öğrencilerinin bale gösterisiyle devam eden etkinlikte, Çayyolu Çocuk Atölyesi Orman ve Su Perileri hareketli danslarıyla seyircileri büyüledi. Kırkkonaklar Çocuk Atölyesi ve 23 Nisan Çocuk Evi ise mevsimler temalı bir bale gösterisi sergiledi. Kırkkonaklar Çocuk Atölyesi yaz ve sonbaharı, 23 Nisan Çocuk Evi ise ilkbaharı temsil eden performanslarıyla beğeni topladı. Konuk grup Lamia Sanat Akademisi öğrencilerinin gösterisi ise izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Gecenin sonunda ise bale öğretmenlerinin kış temalı gösterisi büyük alkış aldı.

Çankayalı Miniklerin Büyülü Gecesi
Yorum Yap