Dondurmanın Efendisinden Vakıf Müjdesi

featured
service

Kahramanmaraş’ın duayen gazetecilerinden olan Mehmet Taş’ın sunduğu ‘Mehmet Taş ile Güncel’ adlı programa konuk olan Alpedo Kervan Lezzetler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu 2022 yılında vakıf kuracaklarını müjdeledi.

Tural Şahbazlı (Kahramanmaraş İGFA)- Kahramanmaraş’ta dondurmanın öncülerinden olan Alpedo Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, Kahramanmaraş’ta bir ilki gerçekleştirmek için çabaladıklarına işaret ederek şu ifadeleri kullandı: “Kervan Lezzet Grubu olarak bir vakıf kuruyoruz ve onun çalışmasını yapıyoruz. Rabbim onu da bize nasip etti. İnşallah bu vakfı kurduğumuz zaman ne kadar ihtiyaç sahibi kardeşimiz varsa, gücümüz yettiği kadar onlarla paylaşımlar yapacağız. Büyüklerimiz hep şunu söyler: Oğlum, kazandığının hepsini sen yiyemezsin. Paylaşman lazım. Yani paylaşmadığın zaman olmuyor bu iş. Bu vakıf projesi ile de Kahramanmaraş’ta öncü olmayı düşünüyoruz”

USTADAN BÜYÜK USTA TURGUT PEKEL’E VEFA 

Alpedo Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu kuracakları vakfın Onursal Başkanlığını kendisinin de ustası olan Durgut Pekel’in yapacağını ifade ederek şunları söyledi: “Hacı Babamız Durgut Pekel inşallah iş yerimizde olduğu gibi vakfımızın da onursal başkanı olacaktır. Allah ömür verdiği sürece hem şehrimize ivme kazandıracak projelere destek olacağız, hem de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza bir nebze de olsa yardımcı olmaya gayret edeceğiz.”

Dondurmanın Efendisinden Vakıf Müjdesi