Konya’da İstanbul Yolu Fırat Caddesi Köprülü Kavşağı Tamamlandı!

featured
service

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan İstanbul Yolu Fırat Caddesi Köprülü Kavşağı’nın iki ay önce hizmete giren alt kısmının ardından üst bölümü de trafiğe açıldı.

Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya’nın ulaşım sorununu çözmek için önemli çalışmalar yürüttüklerini belirterek, bu kapsamda İstanbul Yolu üzerindeki dört önemli köprülü kavşaktan birinin tamamlandığını duyurdu. Başkan Altay, “Daha önce alttan geçişini verdiğimiz İstanbul Yolu Fırat Caddesi Köprülü Kavşağı’mızın üst kısmını da trafiğe açarak hemşehrilerimizin hizmetine sunduk.” dedi.

Projenin tamamlanması ile birlikte İstanbul yolunda kesintisiz trafik aksı oluştuğunu vurgulayan Altay, “İstanbul Yolu’nu kullanan vatandaşlarımızı yol üzerinde hiçbir trafik ışığında beklemeden aktarma imkanımız oldu. Şehrimizin ulaşım alt yapısını güçlendirmek için yatırımlarımızı sürdüreceğiz. İstanbul Yolu Fırat Caddesi Köprülü Kavşağı’mızın şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Konya’da İstanbul Yolu Fırat Caddesi Köprülü Kavşağı Tamamlandı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.