Tuzla Gençliği 19 Mayıs’ı Semicenk ve Teoman ile kutlamak istiyor

featured
service

Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, gençlerle bir araya gelerek 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın kutlanması için fikir alışverişinde bulundu. Mercan Şehir Parkı’nda gerçekleşen buluşmada, gençlere bayramlarını nasıl kutlamak istedikleri soruldu.

Başkan Bingöl, gençlere 19 Mayıs etkinliklerini hangi şarkıcılarla kutlamak istediklerini sordu. Gençlerin tercihleri arasında Semicenk, Duman, Teoman, Dolu Kadehi Ters Tut, Mor ve Ötesi, Kolpa, Ceza gibi isimler yer aldı. Yapılan küçük oylamada ise Semicenk ve Teoman en çok rağbet gören isimler oldu.

Başkan Eren Ali Bingöl, gençlerin sosyalleşebileceği alanlar bulmasının önemine de değinerek Tuzla’da vakit geçirebilecekleri yeni alanlar oluşturulması gerektiğini vurguladı. Kütüphanelerin ve otobüs duraklarının nasıl daha işlevsel hale getirilebileceği konusunda da gençlere fikirlerini soran Başkan Eren Ali Bingöl, bu konuda onların fikirlerini de oldukça önemsediklerini belirtti. Bingöl, “Anı bırakmak keyifli, Tuzla içinde de sosyalleştiğiniz alanları açmak lazım” dedi.

Tuzla Gençliği 19 Mayıs’ı Semicenk ve Teoman ile kutlamak istiyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.