Kayseri’de Tatil Şenliği Pınarbaşı’nda da Coşkuyla Devam Ediyor!

featured
service

Kayseri Büyükşehir Belediyesi KAYMEK A.Ş. tarafından sömestir tatilinde çocuklar için düzenlenen ‘Tatil Şenliği’ Pınarbaşı ilçesinde de minikleri eğlendirmeye devam ediyor. KAYMEK tarafından çocuklara adeta birer hediye sunulan şenlikte, Hacivat Karagöz, bubble show ve sosis balon gösterimi gibi birbirinden eğlenceli etkinlikler ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK), sosyal ve kültürel alanda birçok etkinlik düzenlemeye devam ederken, bu kapsamda ilçelerde de çeşitli çalışmalar yürütmeye devam ediyor.

Bu kapsamda Pınarbaşı ilçesinde düzenlenen şenlik, minikleri doyasıya eğlendirdi.

Etkinlikte, Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği yarışmalar, sihirbaz gösterileri, workshop çalışmaları, mini konserler, maskotlar, yüz boyama etkinlikleri, Hacivat Karagöz gösterisi, bubble show ve sosis balon gösterimi gibi birçok eğlenceli aktivite ücretsiz olarak sunuluyor.

Kayseri’de Tatil Şenliği Pınarbaşı’nda da Coşkuyla Devam Ediyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.