Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Muhtarlarla Buluştu

featured
service

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından muhtarlarla bir araya geldi. ‘Muhtarlar Buluşması’ kapsamında ilk olarak Akdeniz, Mezitli, Yenişehir ve Toroslar olmak üzere 4 merkez ilçenin muhtarlarıyla bir araya gelen Başkan Seçer, görevlerine devam eden muhtarlara tebrik, yeni seçilen muhtarlara ise hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Başkan Seçer: “Ben isteme makamıyım, vatandaş benden isteyecek”

Konuşmasının başında, Akdeniz, Mezitli, Toroslar ve Yenişehir ilçelerine bağlı mahallelerde görev yapan muhtarları selamlayan Başkan Seçer, yurttaşın ihtiyaç duyduğu her şeyi kendisinden talep etmeleri gerektiğinin altını çizdi. Belediye başkanının şehrin her şeyi olduğunu vurgulayan Seçer, “Ben isteme makamıyım. Vatandaş benden isteyecek, eksiğini, gediğini, taleplerini ve şikâyetlerini dile getirecek. Hizmet aldığı noktada hayır duasını, teşekkürünü edecek. Zaten bizim en büyük enerjimiz yurttaşın sevgisidir” sözlerine yer verdi.

“Mersin’de Hizmet İttifakı kazandı”

Mersin’de vatandaşın oy tercihinin ‘Hizmet İttifakı’na olduğunu söyleyen Seçer, Mersin halkına teşekkürlerini iletirken, “Demokrasinin her anlamda tecelli ettiği, tercihlerin Hizmet İttifakı’na oy olarak yansıdığı bir seçim sürecini yaşadık. Bizim ittifakımız Hizmet İttifakı. Belediye hizmetlerinde parti işi olmaz. İnsanlar rengine, diline, mezhebine, meşrebine, ırkına göre ayrılmaz. Ayrımcılığı reddediyoruz. Herkesi kucaklıyoruz ve herkesi de kucaklayacağız” diye konuştu.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Muhtarlarla Buluştu 1

“Muhtarlarımızla mesai arkadaşıyız”

Vatandaşlara hizmet götürme noktasında muhtarlarla iş birliğinin önemine değinen Seçer, “Muhtarlarımızla mesai arkadaşıyız. Birbirimizi sevmek zorunda değiliz, iş birliği yapmak zorundayız. Benim daire başkanım, şahsım, partim ve dünya görüşüm muhtarı alakadar etmemeli. O; mahallesine, mahalle sakinine götüreceği hizmetle meşgul olmalı. Sadece Büyükşehir Belediyesi ile değil, ilçe belediyelerimizle diyaloglarını sağlam kurmalı. Her şeyin başı iyi diyalog, iletişim ve saygı dili. Birbirimize saygıyla ve sevgiyle yaklaşacağız. Çözülmeyecek hiçbir sorun yok, hepsinin üstesinden geliriz” dedi.

Muhtarlara Teksin’i etkin kullanmalarını öneren Seçer, “Vatandaşlarımızın da etkin kullanmasını sağlayın. Çağ teknoloji ve iletişim çağı. Size tavsiyem; lütfen bütün belediyelerle iletişiminizi iyi tutun ve çağrı merkezlerini iyi kullanın” diye konuştu. Seçer, Teksin’e ilçe belediyelerini entegre etmek için ilçe belediyelerine öneri sunduklarını sözlerine ekledi. İlçe belediyeleriyle uyumlu çalışabilmek adına bunun önemli olduğuna değinen Seçer, “13 ilçemiz var, hangi partiden olursak olalım birbirimizi sevelim, sayalım. Ben buna hazır olduğumu ilk Meclis toplantısından önce arkadaşlarıma söyledim, o güveni verdim. Aynı duygularla onlardan da dönüş aldım. Bu anlayışlarından dolayı 13 belediye başkanımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Muhtarlarla Buluştu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.