Konya Bilim Merkezi’e Bakan Yardımcısı İnan’dan Ziyaret

featured
service

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan, 7 Mayıs 2024 tarihinde Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile birlikte Konya Bilim Merkezi’ni ziyaret etti. Ziyarette, Bakan Yardımcısı İnan, merkezdeki atölye ve laboratuvarları gezerek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bakan Yardımcısı İnan, Konya’nın bilim ve teknolojiye olan katkısının takdire şayan olduğunu belirterek, bu alandaki çalışmaları ve iş birliği için Başkan Altay’a teşekkür etti. Konya’nın Türkiye’nin bilim ve teknolojide öncü şehirlerinden biri olduğunu vurgulayan İnan, Konya Bilim Merkezi’nin de bu misyona önemli katkılar sağladığını ifade etti.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise yaptığı açıklamada, “Türkiye’nin TÜBİTAK destekli en büyük Bilim Merkezimizde yaptığımız çalışmaları Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcımız Oruç Baba İnan ile inceledik. Gençlerimize, bilime ve teknolojiye yatırım yapmaya devam edeceğiz. Ziyaretleri dolayısıyla Sayın Bakan Yarımcımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Konya Bilim Merkezi’e Bakan Yardımcısı İnan’dan Ziyaret

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.