Ekonomik, hesaplı ve lüks düğün davetiyeleri

featured
service

Posta yerini e-postalara bıraktı, artık karpostallarda günümüzde kullanılmıyor. Ancak düğün davetiyeleri özel bir daveti temsil ettiği için geçerliliğini koruyor.

Davet edeceğiniz kişinin kendisine değer verildiğini ve gerçekten bu özel günü birlikte paylaşmak istediğinizi hissettirmek açısından birbirinden güzel davetiyelere www.akyurtmatbaa.com web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Düğün davetiyelerinden bir örneği bir çok çift saklayarak hatıra olarak geleceğe taşımak istiyor. İşte bu nedenle davetiyenin şekli, renkleri, kesimi ve kullanılan baskı teknikleri de öne çıkıyor.

Ekonomik, hesaplı ve lüks düğün davetiyeleri 1

Akyurt Matbaa, binlerce davetiye modeli ile ekonomik, lüks, kaliteli modelleri evlenecek çiftlerin beğenisine sunuyor.

Davetiye modeline uygun şekilde hazırlanan özel zarflara uygulanabilen yaldız ve gümüş baskı tekniklerinin yanında şeffaf davetiye modelleri de öne çıkıyor.

Kimi çift sade bir tasarım ile kağıdın kalitesine önem verirken, bazı çiftler ise tasarıma ve renkli düğün davetiyelerine değer veriyor. Akyurt Matbaa ise her zevke ve bütçeye uygun davetiye modelleri ile çiftlerin istediği davetiyeyi bulabileceği ve sipariş verebileceği online matbaa olarak evlenecek çiftlere hizmet vereye devam ediyor.

Ekonomik, hesaplı ve lüks düğün davetiyeleri 2
Ekonomik, hesaplı ve lüks düğün davetiyeleri