Vali Çiçek ve Başkan Büyükkılıç Şehir Turu Attı

featured
service

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ve Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Trafik Haftası Etkinlikleri kapsamında Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü’ne alınan 30 yeni aracın teslim törenine katıldı. Törende, Büyükkılıç ve Çiçek, yeni araçlarla şehir turu da attı.

İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın’dan hem yeni araçlar hem de etkinlik hakkında bilgiler alan Başkan Büyükkılıç, emniyet teşkilatına ve araçların alınmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, “Alınan araçların şehrimize hayırlı olmasını dilerim. Rabbim kaza bela vermesin” dedi.

Vali Gökmen Çiçek bindiği yeni araçtan polis telsizi ile Kayserililere “Emniyet’imize hayırlı uğurlu olsun. Bundan sonra Kayseri sokakları daha güvenli ve daha huzurlu” mesajını gönderdi.

Şehir Turu Yapıldı

Törenden sonra Büyükkılıç ve Çiçek, Vali Çiçek’in direksiyona geçtiği yeni araç ile Cumhuriyet Meydanı’ndan Sivas Caddesi’ne, Nato Caddesi’nden çevre yola, İstasyon Caddesi’nden tekrar Cumhuriyet Meydanı’na giderek şehir turu attı.

Spor Okulu Sözü

Vali Çiçek, şehir turu sırasında yaptığı açıklamada, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile birlikte spor okulu olmayan mahalle bırakmayacaklarını söyledi. Çiçek, “Biz bir söz verdik. Büyükşehir Belediyemizle birlikte spor okulu olmayan mahalle bırakmayacağız. Ancak zaten Spor A.Ş.’de binlerce sporcu var. İnanılmaz teşvikler var. 24 bin kişiye Spor A.Ş. de hizmet veriyor. Dün geçen gün sadece bir yürüyüşte Büyükşehir Belediyemiz tarafından getirilen bisikletlerle çok rahat bu organizasyonu yapabildik. Oralardan antrenör desteği alıyoruz. Bizim Gençlik Spor Müdürlüğü’müzden antrenör desteği alıyoruz. Ama ErVa Spor Okulu Projeleri Kayseri’nin, ona inanıyorum yüz akı olacak” diye konuştu.

Vali Çiçek ve Başkan Büyükkılıç Şehir Turu Attı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.