Bilişim Zirvesi’23 için geri sayım başladı

featured
service

23 yıldır bugüne ve geleceğe teknoloji perspektifinden bakan ve bu yıl 23 Kasım 23 tarihinde Fişekhane’de gerçekleştirilecek Bilişim Zirvesi’23’e geri sayım başladı. Cumhuriyetimizin 100. yılında, 1923’ten 2023’e 23 parantezinde “Enigma” temasıyla düzenlenecek zirvenin konuşmacıları da belli oldu. Kamu, bilişim, akademi ve iş dünyasını araya getirerek ileri teknolojilerin yön verdiği dijital çağın geleceğinin masaya yatırılacağı zirvenin açılış programında, ilgili bakanlıklar ve kurullarının katılımlarının yanı sıra dünyadan konusunun uzmanı birçok isim de yer alacak. 

23 yıldır bilişim teknolojilerindeki gelişmeleri gelenekselden yeniliğe uzanan geniş bir perspektifle iş dünyasının gündemine taşıyan Bilişim Zirvesi; bu yıl Cumhuriyetimizin 100. yılının ışığıyla gelecek 100 yılı aydınlatacak. Bilişim sektörünü 23 Kasım 2023 tarihinde, Fişekhane’de buluşturacak Bilişim Zirvesi’23, bilgisayarın atası kabul edilen enigma şifre çözücüler ile başlayan teknolojinin hayatımızda yarattığı değişimi ve dönüşümü tüm yönleriyle ele alacak. 

Açılış programında; T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih SayanT.C. Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Zekeriya ÇoştuT.C. Sağlık Bakan Yardımcısı Huzeyfe YılmazT.C. Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurul Üyesi Dr. Hakan Yurdakul konuşmalarıyla önemli bilgilendirmede bulunacak.

Zirvenin Ama Sahne’deki açılış programının ardından düzenlenecek “Dijital İş Süreçleri, RPA ve Yapay Zeka”, “Güvenlik ve Sürdürülebilirlik” temalarının yanı sıra “Küçük Sahne” alanındaki programları ile Yapay Zeka, Bulut Teknolojileri, Dijital İş Süreçleri ve RPA, IoT ve Büyük Veri, Güvenlik Teknolojileri ekseninde pek çok konuya yer verilecek. 

Katılımcıları teknolojinin gizemlerini teknoloji ile çözebilmenin yollarını aramaya davet eden zirve, Teknoloji Kaplanları Ödül Töreni ile final yapacak.

Bilişim Zirvesi’23 için geri sayım başladı