1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. Ataşehir’in Geleceği Ataşehirlilerin Ellerinde!

Ataşehir’in Geleceği Ataşehirlilerin Ellerinde!

featured
service

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, Ataşehir’in katılımcı bir bütçe ile yönetilmesi ve 5 yıl boyunca hayata geçirilecek projelerle ilgili vatandaşların görüşlerinin alınabilmesi için bir anket başlattı. Ankete www.atasehirsenin.com internet sayfası üzerinden katılmak mümkün.

10 Farklı Konuda Görüşler Alınıyor

Ataşehir’deki yeşil alanlar, temizlik, çevre koruma, kültürel politikalar, sportif faaliyetler, sosyal destekler, sağlık hizmetleri, güvenli yaşamın geliştirilmesi, hayvanlara yönelik çalışmalar ve altyapı hizmetleri konularında ilçe sakinlerinin görüşlerinin alınacağı anket 31 Mayıs 2024 tarihine kadar aktif olacak.

Adıgüzel: “Katılımınız Gücümüze Güç Katacak”

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, ankete ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Sevgili Ataşehirliler, değerli komşularım, söz verdiğimiz gibi Ataşehir’i katılımcı bir şekilde yönetmek için ilk adımlarımızı atıyoruz. Ataşehir’in gelecek 5 yılıyla ilgili katkı sunmak istiyorsanız lütfen atasehirsenin.com’a girin ve görüşlerinizi paylaşın. ‘Ben proje üretmek istiyorum’ derseniz, gelip bizimle projelerinizi paylaşıp, proje ekibimize katılabilirsiniz. Ataşehir’i birlikte yönetmek için ilk adımları ataşehirsenin.com internet adresimizden başlatıyoruz. Bu ilk adımlarımıza vereceğiniz destek, önümüzdeki süreçte bütün kararlarımızı katılımcı bir yöntemle alabilmemiz için bize çok büyük bir güç verecek. Bütün Ataşehirli komşularımızı, bu sürece katılmaya ve projelerini bizlerle paylaşmaya davet ediyorum.”

Ataşehir’in Geleceği Ataşehirlilerin Ellerinde!