Akyurtlu Galatasaraylılar şampiyonluk yemeğinde buluştu

featured
service

Akyurtlu Galatasaraylılar ‘Şampiyonluk yemeği’ geleneğini bu yılda sürdürdü. 23. şampiyonluk kutlama yemeğine çok sayıda taraftar katıldı.

İlki 2005-2006 sezonunda Galatasaray’ın şampiyon olmasıyla birlikte başlayan taraftar buluşmasının 7.si, 2022-2023 sezonunda gelen şempiyonluk ile birlikte devam etti. Taraftarlar şarkılar eşliğinde şampiyonluğu kutladı.

Akyurt Belediye Spor antrenörü Galatasaray taraftarı Suat Yurtalan’ın organize ettiği buluşmaya, bir başka Galatasaray taraftarı Akyurt Belediyesi eski başkanı Gültekin Ayantaş’ta katıldı.

Taraftar buluşmasında bir konuşma yapan Suat Yurtalan, belediye başkanı olduğu dönemde Ayantaş’ın önerisi ile ilk organizasyonun gerçekleştiğini belirterek geleneksel hale getirdiklerini söyledi. Etkinliğe katkı sağlayan sponsorlara teşekkür eden Yurtalan, elde ettikleri başarıdan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Sonrasında bir konuşma yapan Gültekin Ayantaş ise Avrupa’da ve ligde elde edilen başarılar ile Galatasaray taraftarı sayısının Türkiye genelinde olduğu gibi Akyurt’ta da artış gösterdiğini belirterek, beşinci yıldızı da kısa süre içerisinde armalarına ekleyeceklerinden kuşku duymadığını ifade etti.

Etkinlikte ayrıca bir de çekiliş gerçekleştirildi. Taraftarların büyük bir bölümüne yapılan çekiliş ile hediyeleri verildi.

Akyurtlu Galatasaraylılar şampiyonluk yemeğinde buluştu