Akyurt Belediyesi’nden ASKİ’ye tepki: Hiç mi vicdanınız sızlamadı?

featured
service

Akyurt Belediyesi, sıcak asfalt attığı bazı sokaklarda ASKİ’nin çalışma başlatmasına tepki gösterdi. Yapılan açıklamada, “Akyurt Belediyesi’ne gareziniz var onu anladık ancak bu milli servet! Hiç mi vicdanınız sızlamadı” ifadelerine yer verildi.

“Akyurt Belediyesi’ne gareziniz var”

Akyurt Belediyesi ilçe genelinde toplamda 22 bin ton sıcak asfalt serimine başladı ve yürütülen çalışmalar büyük ölçüde tamamlandı. Yol çalışmalarının yanı sıra sokaklar yeni kaldırımlarına da kavuştu. Belediyenin asfalt attığı bazı sokakların ASKİ tarafından kazılmasına Akyurt Belediyesi sert tepki gösterdi. Başkan Hilal Ayık’ın ve belediyenin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, “Günlerdir emek verdiğimiz, asfaltını yeni attığımız sokakları ASKİ haber dahi vermeden kazarak bu hale getirdi.
Akyurt Belediyesine gareziniz var onu anladık ancak bu milli servet! Hiç mi vicdanınız sızlamadı”
ifadelerine yer verildi.

“Bir tek ASKİ’nin mi haberi olmadı?”

ASKİ’nin yürüttüğü çalışmaların görsellerine yer verilirken ayrıca bir de açıklama metni paylaşıldı. Açıklamada, “Günlerdir emek verdiğimiz, asfaltını yeni attığımız sokakları ASKİ haber dahi vermeden bu hale getirdi. 2019, 2020, 2021 ve 2022 Eylül’e kadar ASKİ’nin çalışmalarını bitirmesini bekledik.
Hem sözlü hem de yazılı olarak çalışma yapılacak sokakların bildirilmesini istedik. 2 aydır asfalt attığımızı herkes duydu da bir tek ASKİ’nin mi haberi olmadı? Akyurt Belediyesi’ne gareziniz var onu anladık ancak bu milli servet! Hiç mi vicdanınız sızlamadı?” ifadelerine yer verildi.

Akyurt Belediyesi’nden ASKİ’ye tepki: Hiç mi vicdanınız sızlamadı?