Yurtta bugün hava nasıl olacak?

featured
service

Meteoroloji, Antalya ve Muğla çevrelerinde yerel kuvvetli yağış uyarısında bulunurken, yurt genelinde havanın mevsim normallerinde olacağını bildirdi.

BURSA (İGFA) – Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre yurt genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu olacağı tahmin edildi.

Günlük tahmin raporuna göreİ Trakya’nın batı, Ege’nin güney ve doğu, Akdeniz’in batı kesimleri ve Eskişehir’in güney, Konya’nın batı, Diyarbakır ve Batman’ın kuzey çevreleri ile Ordu’nun yağmur ve sağanak yağışlı, Doğu Anadolu’nun güneydoğusunun yağmur ve karla karışık yağmurlu, yükseklerinin yer yer kar yağışlı geçeceği belirtildi.

Sabah (Pazar) saatlerinde Batı Akdeniz’de görülmesi beklenen yağışların, Antalya’nın merkez ve batı ilçelerinde yerel kuvvetli olacağı tahmin edilirken, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmaması, yurt genelinde mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor. Rüzgarın ise, genellikle güneyli, Doğu Anadolu’nun güneyi ve Güneydoğu Anadolu’da kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvete esmesi bekleniyor.

Yurtta bugün hava nasıl olacak?