Yenimahalle’ye sosyal belediyecilik ödülü

featured
service

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Gazeteciler ve Yazarlar Derneği tarafından düzenlenen “Ankara’ya Değer Katanlar” ödül törenine katıldı. Ankara değer katan projeler üreten yerel yönetimlerin ve iş insanlarının ödül aldığı törende Yenimahalle Belediyesi “Derman Market” projesiyle “Sosyal Belediyecilik” ödülünü kazandı.

“Ankara’ya hizmet etmek ibadettir”

Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen ödül törenine, iş, siyaset ve sanat dünyasının ünlüleri katıldı.

“Sosyal Belediyecilik” ödülünü Dernek Başkanı Ömer Yıldız’dan alarak katılımcılara kısa bir konuşma yapan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar “Ankara cumhuriyetimizin başkentidir. Ankara’ya hizmet etmek ibadettir. Ankara’nın bürokratları, iş adamları, yerel ve genel yöneticileri bu kente hizmet etmeyi kendilerine aşk edinmelidir. Nereli olursak olalım, nereden gelirsek gelelim, doyduğumuz kent başkent’e hizmet etmek zorundayız. Bende göreve geldiğimden beri bu duygularla hizmet etmekteyim. Ödüle layık görülen Derman Market projemiz ile ekonomik olarak sıkıntılı günlerden geçtiğimiz bir dönemde ihtiyaç sahibi ailelere destek oluyoruz. Vatandaşlarımız ilçemizde faaliyet yürüten firmaların bağışladığı ürünleri rencide olmadan, reklam yapılmadan edinme şansını buluyor. Vatandaşlarımız ekonominin büyük yara aldığı günümüz şarlarında zor günler yaşıyor. Bu süreçte vatandaşlarımızı yalnız bırakmadık ve her zaman desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Yenimahalle’ye sosyal belediyecilik ödülü