Yenimahalle Belediyesi sünnet kayıtları başlıyor

featured
service

Yenimahalle Belediyesi, ihtiyaç sahibi aileler için düzenlediği geleneksel sünnet şöleni için kayıtları başlattı. Yenimahalle’de ikamet eden ailelerin faydalanabileceği sünnet şöleni kayıtları, 2 Mayıs tarihinde başlayacak ve 24 Mayıs tarihinde sona erecek.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Yenimahalle Belediyesi, sünnet heyecanı yaşayan yüzlerce çocuğa destek olmak amacıyla sünnet kıyafetleri ve ayakkabılarını ücretsiz olarak verecek. Çocuklarını sünnet ettirmek isteyen vatandaşların Yenimahalle Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne ikametgâh belgesi ve nüfus cüzdanı fotokopisiyle müracaat etmeleri yeterli olacak. Ancak sağlık açısından uygun olmadığı belirlenen 3 yaş altı çocukların kayıtları alınmayacak.

Konuyla ilgili bilgi almak isteyen vatandaşlar, 5262405 veya 526 2507 numaralı telefonları arayarak detaylı bilgi edinebilirler.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Yenimahalle’de maddi sıkıntı çeken ve ekonomik olarak zor durumda olan vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Dar gelirli vatandaşlarımız çocuklarını sünnet ettirmek için ciddi tutarda masraf yapıyor. Belediye olarak sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirmeyi amaçlayarak her yıl yüzlerce çocuğumuzu sünnet ediyor ve onlara yakışır bir şekilde sünnet töreni düzenliyoruz. İnşallah bu yıl da çocuklarımızın töreninin hep birlikte şölenle gerçekleştireceğiz” dedi.

Yenimahalle Belediyesi sünnet kayıtları başlıyor