1. Haberler
  2. Yerel
  3. Beykoz’da Sorunlara Ortak Çözüm

Beykoz’da Sorunlara Ortak Çözüm

featured
service

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Beykoz Belediyesi, ilçede mahallelerde etkin ve kalıcı hizmet sunmak için 45 mahalle muhtarıyla bir araya geldi. Toplantıda Beykoz’un öncelikleri ele alınarak ortak çözümler üretilmesi hedeflendi.

Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler: “Beykoz’un önceliklerini belirleyerek ortak çözümler üretiyoruz. İBB’nin vereceği destek için şimdiden çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Beykoz Korusu Sosyal Tesisleri’nde İBB Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıya, Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, İBB Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Yavuz Saltık, İETT ve İSKİ yetkilileri, büyükşehir belediyesinin ilgili müdürlükleri ve ilçedeki kamu kuruluşlarından temsilciler katıldı.

Beykoz’un Sorunlarına Ortak Akılla Çözüm

Beykoz’un sorunlarına ortak akılla çözüm getirmek amacıyla yapılan toplantıda muhtarlar; ulaşım, su, doğalgaz, kanalizasyon, asfalt, imar, proje, altyapı, park gibi birçok temel konuda taleplerini dile getirdi. Muhtarlar tek tek söz alarak mahallerine dair isteklerini belirtti ve ilgili birimler de talepleri not alarak soruları cevapladı.

Ulaşıma Çözüm Sözü

Başkan Alaattin Köseler, belediye olarak İETT ve muhtarlarla yaptıkları toplantıda ilçenin ulaşımla ilgili problemlerinin çözümü için söz aldıklarını belirterek şunları söyledi:

“Beykoz’da hafta sonu büyük bir trafik yoğunluğumuz var. Beykoz’a giriş çıkış, Kavacık Kavşağı, büyük problem, eziyet noktası haline geldi. İBB’nin tüm kadrolarına bize verecekleri destek için şimdiden çok teşekkür ediyorum.”

Beykoz’un Sorunlarını Biliyoruz

İBB Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Yavuz Saltık da Beykoz’un sorunlarını bildiklerini ve ilçede yaşam kalitesini artırmak üzere bu toplantıyı düzenlediklerini ifade etti.

Saltık şunları söyledi:

“Yeni dönemin ilk toplantısını Beykoz’da yapma kararı aldık. Beykoz kalabalık bir ilçe ve sorunlarını biliyoruz. Muhtarlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması, sorunların çözümü, ortak ihtiyaçların tespiti, önceliklerin belirlenmesini amaçlıyoruz. Bu toplantıya katılımınız ve katkınız için teşekkür ediyorum.”

Beykoz’da Sorunlara Ortak Çözüm
Yorum Yap