Akyurt Belediyesi’nde Mevsimlik İşçi Alımı: Mülakat Torpile Davetiye Çıkarıyor

featured
service

Akyurt Belediyesi’nin Mayıs ayı meclis görüşmelerinde 44 kişilik mevsimlik işçi alımı gündeme geldi. Başkanlık yazısı ile gündeme alınan mevsimlik işçi alımı süreci, CHP’li meclis üyesi Okan Koca’nın itirazıyla karşılaştı. Alımların noter huzurunda yapılacak kura ve ardından mülakat ile belirlenmesine karşı çıkan Koca, “Mülakat yöntemi torpile davetiye çıkarıyor” dedi.

Akyurt Belediyesi’nin mayıs ayı meclis görüşmelerinde mevsimlik işçi alımı gündeme geldi. Konu ile ilgili olarak gazetemize açıklamada bulunan CHP Meclis Üyesi Okan Koca, “Belediyemiz 44 kişilik mevsimlik işçi alımı yapacak. Devam eden başvuruların sonrasında yapılacak olan noter çekilişinin ardından mülakat sonuçlarına göre işçi alımı gerçekleştirilecek. Meclisimizde söz olarak mülakat yönteminin torpile davetiye çıkarttığını belirterek uygulamanın yanlışlığına dikkat çektim. Ne yazık ki itirazlarıma rağmen Akyurt Belediye Meclisi mülakat ile işçi alımını büyük bir çoğunlukla kabul etti” dedi.

Koca, “Akyurt Belediyesinde bilimin kuralları ve liyakat hakim oluncaya kadar mücadelemiz devam edecek. Çünkü Akyurt halkı köhnemiş fikirleri değil bugün dünyada insanlığın lehine gelişmiş ne varsa hepsini fazlasıyla hak ediyor” şeklinde konuştu.

Akyurt Belediyesi’nde Mevsimlik İşçi Alımı: Mülakat Torpile Davetiye Çıkarıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.