Altındağ Belediyesi Parkları Yeniliyor

featured
service

Altındağ Belediyesi, vatandaşların aileleriyle birlikte daha düzenli ve keyifli bir çevrede vakit geçirmeleri için parklarda yenileme çalışmaları başlattı. Belediyeye bağlı ekipler, ilçede bakımsız kalan parklarda detaylı bakım, onarım, tadilat ve peyzaj çalışmaları gerçekleştiriyor.

Parklar Yenileniyor, Güzelleşiyor

Yıpranan oyun alanlarını yenileyen, yabani otların temizliğini yapan ekipler, bir taraftan da çim biçme ve mevsimlik çiçek dikimi de gerçekleştiriyor. Bu sayede Altındağ’ın parkları hem daha kullanışlı hem de daha estetik bir görünüme kavuşuyor.

Altındağ Belediyesi Parkları Yeniliyor 1

Başkan Tiryaki: “Parklar Vatandaşlarımızın Nefes Aldığı Ortamlar”

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, parklarda yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Tiryaki, “Altındağ Belediyesi olarak ilçemizde bakımsız kalan tüm parklarımızı baştan aşağı yeniliyoruz. Bakım ve onarım çalışmalarımız devam ediyor. Ekiplerimiz çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Geçmiş dönemlerimizde de olduğu gibi yeşil alanlara ve parklara çok önem veriyor, parkların yeni yapılmış gibi bakımlı ve temiz olmasına çok dikkat ediyoruz” dedi.

Altındağ Çiçek Açıyor

Başkan Tiryaki, çalışmaların vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladığını belirterek, şunları kaydetti: “Havaların ısınmasıyla birlikte parklar Altındağlı vatandaşlarımızın hem sosyalleştiği, hem de nefes aldığı ortamlara dönüşüyor. Vatandaşlarımız parklarda güzel havanın tadını çıkarıyor. Ekiplerimiz, bir yandan da mevsimlik çiçek dikme çalışmalarına devam ediyor… Altındağ’ın tüm parklarını ve Hamamönü bölgesini çiçeklerle donatacağız. İlçemizi güzelleştirmek için çalışmaya devam edeceğiz.”

Altındağ Belediyesi Parkları Yeniliyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.