Yenimahalle’nin projeleri göz dolduruyor

featured
service

İkinci Yüzyıl Derneği tarafındandüzenlenen “Yerel Yönetim Proje Ödülleri” CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla Sheraton Otel’de sahiplerini buldu. Yenimahalle Belediyesi de “Dermen Market” projesiyle ödüle layık görülürken Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ödülünü tüm Yenimahalleliler adına aldı.

Bütün belediye başkanlarına teşekkür ediyorum

Programın açılış konuşmasını yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Gerçekten de yerel yönetimler bütün zorluklara rağmen, zorlukları aşıp halka hizmet etme konusunda büyük sorumluluklar üstlenerek görev yapıyorlar. Bu anlayışla hareket eden bütün belediye başkanı arkadaşlarıma, hiç bir parti farkı gözetmeksizin yürekten teşekkür ederim.Çünkü belediye başkanları bulundukları beldenin aslında bütün sorunlarının kendisine yansıdığını gayet iyi bilirler. Dolayısıyla bu sorunları çözmek için de olağanüstü çaba harcarlar. Bu çabayı harcarken, son derece sınırlı kaynakları olduğunu da gayet iyi biliyoruz.Belediye başkanlığı konusunda güzel çalışmalar yaptınız. Her güzel çalışmayı da takdir etmek aslında hepimizin ortak görevi olması gerekir” dedi.

Dayanışmanın Yenimahalle’si ödülle taçlandı

Yenimahalle Belediyesi’nin bir buçuk yıl önce Karşıyaka Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesisi içerisinde hizmete açtığı, Yenimahalle bütçesi ve yardımseverlerin katıklarıyla kurulan Derman Market ödül getirdi.

Utandırılmadan, insan onuruna yakışır biçimde ihtiyaçların giderebildiği Derman Market aracılığı ile bugüne kadar; 10 binden fazla ihtiyaç sahibi vatandaşa geniş ürün yelpazesinde giyimden gıda ve temizlik ürünlerine kadar alışveriş imkânı sağlandı.

Amacımız reklam değil bir yaraya derman olmaktır

İkinci Yüzyıl Derneği’ne teşekkür eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar,marketin gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştığını vurgulayarak “Bu hizmetle ilçemizde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmaya çalışıyoruz. Firmaların bağışları, gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor. Alan el veren eli görmüyor. Yardımların bu şekilde yapılması taraftarıyım. İnsanları rencide ederek, reklam yapılarak yapılan yardım, yardım değildir. Yardımda amaç kendini göstermek değil, bir yaraya derman olmaktır.Herkes görsün, bilsin diye yapılan yardım, iyilik olmaktan çıkar. Buna dikkat edilmelidir” dedi.

Yenimahalle’nin projeleri göz dolduruyor