Özkaya, MHP’den aday adayı: Önceliğimiz Akyurt

featured
service

Akyurt Milliyetçi Hareket Partisi’nde belediye başkanlığı ve meclis üyeliği için adaylık başvuruları devam ediyor. Akyurt’ta tel örgü ve beton direk sektöründe hizmet veren ‘Serhat Özkaya Tel Örgü’nün sahibi Serhat Özkaya da MHP’den Akyurt Belediye Meclis Üyeliği adaylığı için başvuruda bulundu.

“ÖNCELİĞİMİZ AKYURT”

Serhat Özkaya, adaylık başvuru belgelerini MHP Akyurt İlçe Başkanı Serkan Görgülü’ye teslim etti. Belediye Meclis üyeliği aday adaylığı hakkında konuşan Serhat Özkaya, “31 Mart 2024 tarihinde Mahalli İdareler Seçimlerinde Akyurt İlçemize hizmet vermek adına partim Milliyetçi Hareket Partisi’nden Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı için başvurumu kıymetli ilçe başkanımız Sayın Serkan Görgülü’ye sunmuş bulunuyorum. Çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda önceliğimiz Akyurt olacaktır. Partime ve ilçeme hizmet etmekten her daim gurur duyacağım” dedi.

Özkaya, “Akyurt’un potansiyelini en üst düzeye çıkarmak, ilçemizin sorunlarına etkili çözümler sunmak ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin değerlerini en iyi şekilde temsil etmek için yola çıktım. Partime ve ilçeme hizmet etmekten duyduğum gurur hiçbir zaman azalmayacak ve her an daha fazla sorumluluk almak adına çaba göstereceğim” ifadelerini kullandı.

Özkaya, MHP’den aday adayı: Önceliğimiz Akyurt