10 Kasım Atatürk’ü anma günü mesajları, resimli mesajlar

featured
service

10 Kasım Atatürk’ü anma günü ve Atatürk haftasında yurt genelinde anma törenleri düzenlenecek. Hayatını Türkiye Cumhuriyeti’ne adayan Ulu Önder Atatürk’ü Anma Günü mesajları ile anmak isteyenler anlamlı sözlerle paylaşarak hissettirecek.

1. Dünya Savaşı’nın ardından Sevr Anlaşmasını imzalayan Osmanlı İmparatorluğu’nun topraklarının büyük bir kısmı işgal altındaydı. 19 Mayıs 1919’da Mustafa Kemal Atatürk Bandırma Vapuru ile Samsun’a çıktı ve Kurtuluş Savaşı’nı başlattı. Yeniden özgür ve bağımsız bir ülke kuran Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk 10 Kasım 1938’de Saat: 09:05’te hayata gözlerini yumdu.

Cumhuriyet’in 100. yılını coşkuyla kutladığımız şu günlerde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 85. yılında bir kez daha saygı ve minnetle anıyoruz.

10 Kasım mesajları Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk haftası dolayısı ile paylaşımlarda ve gönderilerde yer alacak.

10 Kasım Atatürk'ü anma günü mesajları, resimli mesajlar 1

10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA MESAJLARI VE SÖZLERİ 2023

– Çağdaş Türkiye’nin mimarı, kalbimizdeki ölümsüz lider Mustafa Kemal Atatürk! 10 kasım sadece bir tarih değil, öğretisiyle aydınlanan bir yaşamın anısına selam durma günüdür. Her zaman sevgi, saygı ve özlemle…

10 Kasım Atatürk'ü anma günü mesajları, resimli mesajlar 2

Kurtuluş Savaşı’yla yakılan bağımsızlık ateşinin, cumhuriyetin kuruluşuyla ölümsüzlüğe dönüşmesini sağlayan Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 85. yılında saygı ve minnetle yâd ediyoruz.

– İstiklal mücadelesinin ardından güçlü ve büyük Türkiye’nin inşaası için milletinden aldığı güçle, milli iradenin tecelli ettiği Türkiye Büyük Millet Meclisini açan, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 85. yılını yaşıyoruz. Başkomutan Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyoruz.

10 Kasım Atatürk'ü anma günü mesajları, resimli mesajlar 3

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde yürümeye ve geleceğe ışık tutmaya devam edeceğiz. Ata’mızı sevgi, saygı ve rahmetle alnıyoruz.

– Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, minnet ve özlemle anıyoruz.

10 Kasım Atatürk'ü anma günü mesajları, resimli mesajlar 4

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde yürümeye devam edeceğiz. Sen rahat uyu Ata’m!

– Sonsuza dek yaşayacak olan Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü sevgi ve özlemle anıyoruz ve O’nu çok özlüyoruz.

10 Kasım Atatürk'ü anma günü mesajları, resimli mesajlar 5

Atatürk’ün ardında bıraktığı boşluğu her 10 Kasım’da daha derin hissediyor, O’nun ideallerine olan sadakatimizi yineliyoruz. Sen daima kalbimizdesin.

– ‘Benim naçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır’ Söz Ata’m izindeyiz, bıraktığın Cumhuriyet ilelebet yaşayacak!

10 Kasım Atatürk'ü anma günü mesajları, resimli mesajlar 6

Çizdiğin yolda, ilelebet yürümeye and içtik! Ölümünün 85. yılında Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle anıyoruz!

– Fikirlerin ışığımız, cesaretin karakterimiz, Cumhuriyetin yıldızımızdır. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle anıyoruz!

– Aziz milletimiz için büyük başarılara imza atan, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 85. yıldönümünde sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz.

10 Kasım Atatürk'ü anma günü mesajları, resimli mesajlar 7
10 Kasım Atatürk'ü anma günü mesajları, resimli mesajlar 8
10 Kasım Atatürk’ü anma günü mesajları, resimli mesajlar