Keçiören’de Kurban Satış Alanı Başvuruları Başladı

featured
service

Ankara’nın Keçiören ilçesinde, Bağlum Karşıyaka Mahallesi’nde kurulacak olan kurban satış alanında esnaflar için başvurular başladı. Keçiören Belediyesi tarafından yapılan duyuruya göre, kurbanlık satışı yapmak isteyen esnaflar, 13 Mayıs 2024 Pazartesi günü mesai bitimine kadar başvurularını gerçekleştirebilecekler.

Başvurular, Keçiören Belediyesi hizmet binasında bulunan Zabıta Müdürlüğü Pazar Takip, Tahsis ve Büro Amirliği’nde yüz yüze yapılabilecek. Esnafların satış yapacakları çadır yerleri ise kura ile belirlenecek. Kura çekilişi, 14 Mayıs Salı günü saat 13.30’da Keçiören Mevlana Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Çekilişin ardından kurban satış çadırları kurulmaya başlanacak.

Başvuru için gerekli belgeler arasında, nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi, bir adet vesikalık fotoğraf, kurbanlık hayvan listesi, ilgili tarım müdürlüklerinden alınacak işletme tescil kaydı (hayvanların kulak küpe numaraları ve yaşlarını gösterir belge) ve kurban satış yeri ücreti ödeme belgesi yer alıyor.

Keçiören’de Kurban Satış Alanı Başvuruları Başladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.