Keçiören Belediyesi Şehir Tiyatrosu’ndan, Minik İzleyicilere “Gizemli Orman”

featured
service

Keçiören Belediyesi Şehir Tiyatrosu, çocukların hayal dünyasına renk katacak bir oyunla sahne alıyor. “Gizemli Orman” adlı çocuk oyunu, minik izleyicilerden büyük beğeni topluyor.

Oyun, insanların yanında yaşayan sevimli köpek Doli’nin maceralarını ve uyumlu yaşamanın önemini anlatıyor. Dalmaçyalı Doli, insanların anlaşamadığını görünce başka diyarlara gitmeyi arzular. Ancak onun isteğini duyan Gizemli Orman’ın koruyucu perisi Lila, Doli’yi yanına alarak ona yepyeni bir macera sunar. Barış ve huzurun şehri olan Gizemli Orman’ın Gizemli Şehri, Doli’nin katkılarıyla daha da mutlu bir yer haline gelir.

Keçiören Belediyesi Necip Fazıl Kısakürek Tiyatro Salonu’nda her hafta Cumartesi günleri saat 15.00’te sahnelenen oyun, ücretsiz olarak sunuluyor. Oyunu izlemek isteyen ailelerin tek yapması gereken, randevu almak için Keçiören Belediyesi resmi web sitesini ziyaret ederek “Çocuk Tiyatrosu Ön Başvuru Formu”nu doldurmaları.

Keçiören Belediyesi Şehir Tiyatrosu Randevu

Randevu almak isteyen velilerin, Keçiören Belediyesi resmi web sayfasını ziyaret ederek “Çocuk Tiyatrosu Ön Başvuru Formu”nu doldurmaları gerekiyor.

Randevu için tıklayınız… 

Keçiören Belediyesi Şehir Tiyatrosu’ndan, Minik İzleyicilere “Gizemli Orman”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.