Sürmen OSGB Eğitim ve Profesyonel Uzman Desteği

featured
service

İnsan sağlığına ve insan hayatına daha çok değer verilen bir dönemi yaşıyoruz. Özellikle çalışma ortamlarında bulunan risklerin bertaraf edilmesinde sektöründe deneyimli Sürmen OSGB ile ortaya çıkan çözümler oldukça faydalı sonuçlar vermiştir.

Kapsamlı bir iş sağlığı ve güvenliği eğitim programı içinde, temel ilk yardım, deprem, temel İSG, ergonomi ve hijyen konuları vb. önemli eğitim temel konuları yer almaktadır. Bu eğitimlere haiz olan eğitimli ve bilinçli çalışma kadrosu sayesinde riskleri değerlendirmek ve mevzuata uygun çözümler bulmak, hizmet alan firmalar için daha kolay olmuştur.

OSGB firmaları eğitim ve tecrübe konusunda işletmelere önemli destek sağlamaktadır. Çok başarılı bir eğitim süreci sonrasında çalışma ortamında bulunan riskli durumların ortadan kaldırılması ve çözüm üretilmesi çok daha kolay olmaktadır. Profesyonel iş güvenliği uzmanı desteği veren Sürmen OSGB çok önemli emekler vermiş ve işletmelerin sağlık ve güvenlik konusuna gereken önemi vermesini sağlamıştır.

Sürmen Ortak Sağlık Güvenlik Birimi ile Sağlıklı ve Güvenilir İşletmeler

Sağlıklı ve güvenilir bir işletme, çalışanlar için ve toplum için büyük değer taşımaktadır. Deneyimli iş güvenliği uzmanı desteği aldıktan sonra işletmelerin kurallara ve mevzuata uygun bir şekilde çalışması, kurumsal iş güvenliği kültürünü işletmesinde uygulaması mümkün olmaktadır. Hedefi sıfır İş Kazası olan Sürmen ortak sağlık güvenlik birimi, doğru adımlar atmış ve uygun çözümlerle beraber insan hayatına verilen önemi daha belirgin şekilde ortaya koymuştur ki işletmelerden kuralcıdan daha çok güvenlik kültürünü benimsemiştir.

İşletmeler için en önemli konulardan biri de işyeri hekimi konusudur. Yıllardan beri bu konuda uzman kadrosu ile hizmet veren Sürmen ortak sağlık güvenlik birimi, doktor desteği konusunda firmalar için çözüm üreten ve çalışanların sağlığı konusunda rehberlik ederek gerçek sonuçlar ortaya koymuştur.

Sürmen OSGB Eğitim ve Profesyonel Uzman Desteği