Kayseri Dev İstihdam Fuarı’na Ücretsiz Ulaşım Desteği!

featured
service

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 14-15 Mayıs’ta KOSB Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Dev İstihdam Fuarı’na tüm Kayserilileri davet etti. Fuar katılımcıları için ücretsiz ulaşım imkânı da sunuluyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Başkan Büyükkılıç’ın talimatları ile organize edilen fuara 200’den fazla firma katılım gösterecek. İş arayanlar, fuarda doğrudan firma temsilcileri ile bir araya gelerek iş başvurusunda bulunabilecek.

Fuarın katılımını ve faydasını arttırmak için Büyükşehir Belediyesi tarafından şu imkânlar sunuluyor:

  • Ücretsiz tramvay seferleri: KOSB Fuar Merkezi’nde 14-15 Mayıs 2024 tarihinde saat 09.00-17.00’de gerçekleştirilecek Dev İstihdam Fuarı’na fuara giden yolculara tramvaylar ücretsiz olarak hizmet verecek.
  • Ücretsiz otobüs seferleri: Talas, Melikgazi, Kocasinan ve İncesu Kaymakamlıklarından fuara ücretsiz otobüs seferleri düzenlenecek. Otobüs seferleri fuarın ilk günü saat 09:00’da başlayacak ve son dönüş seferleri saat 17:00’de gerçekleşecek.
  • Ücretsiz ring seferleri: Organize Sanayi Tramvay son durağından tramvay ile senkronize çalışacak şekilde ücretsiz ring seferleri ile de ziyaretçilere hizmet verilecek.

Dev İstihdam Fuarı, 14-15 Mayıs tarihleri arasında KOSB Fuar Merkezi’nde 09:00-17:00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

Kayseri Dev İstihdam Fuarı’na Ücretsiz Ulaşım Desteği!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.