Kaşlarınız sizi yorgun göstermesin!

featured
service

Ünlülerin göz doktoru olarak tanınan Op. Dr. Tuncay Sezgin, yüze cansız ve yorgun bir ifade veren düşük kaşlardan basit bir operasyonla kurtulabileceğini söyledi.

BURSA (İGFA)- Kaşların yüz ifadesini belirleyen en etken uzuvlar olduğunu hatırlatan Op. Dr. Tuncay Sezgin, zamanla yaş almaya bağlı olarak, alın bölgesindeki hareketlilik, hassas yapıdaki kaşların düşmesine ve göz kapaklarının da sorun yaşamasına neden olduğunu belirtti. İki kaş arasındaki
belirginleşen çizgiler nedeniyle giderek daha çatık kaşlı bir hal alan kişilerin her zaman sinirli ve sert bir yüzle dünyaya baktığını ifaden eden Sezgin, “Yorgun ve cansız bir yüz ifadesi veren kaş düşüklüğü, orta yaşlardaki hemen herkesin şikâyetçi olduğu estetik sorunlardan biri haline geldi. Ancak bu durumundan kurtulmak artık sanıldığından daha kolay” dedi.

OPERASYON NASIL YAPILIYOR?

Artık düşük kaş ameliyatlarının yanısıra, göz kapağı estetiği, katarakt ve gözle ilgili tüm operasyonlarla hasta kabulünü Bursa FSM’deki yeni ve son teknolojiyle donatılan hastanelerinde yapmaya başladığını hatırlatan Op. Dr. Tuncay Sezgin, düşük kaşlardan kurtulmanın yolunu anlattı. Sezgin, “Kaşın üzerinden direk yöntemle yapılacak kaş yükseltme ameliyatında, kaşın saçlı kısmının hemen üzerinden yüzeysel bir kesi yapılır ve saç köklerine zarar vermeyecek bir modifiye yöntemle kesi derinleştirilir. Bu şekilde hem kaşın saç kaybı engellenirken, hem de izin kamuflajı temin edilir” şeklinde konuştu.

Kaşlarınız sizi yorgun göstermesin!